O nama


Vrnjačka Banja - kraljica banja kako je mnogi nazivaju se nalazi  u neposrednoj blizini brojnih manastira, crkava i starih gradova. Prostire se delom na blagim obroncima planine Goč, a delom u dolini Vrnjačke i Lipovačke reke. U Vrnjačkoj banji možete pronaći  sedam poznatih izvora mineralne vode čije korišćenje seže u daleku prošlost, a koji su tek jedan od brojnih razloga zbog kojih je vredi posetiti.  Inkluzivna  mapa  pristupačnosti  je tu da Vam olakša boravak, i uživanje u čarima koje Vrnjačka banja pruža.
 

 

Mapa je prevashodno namenjena osobama sa invaliditetom a jednako je osmišljena da bude inkluzivna i da je od koristi svima kojima bi arhitektonske barijere mogle da  predstavljaju  problem ( roditeljima sa bebama, starim osobama ). Upotrebom mape moguće je pretražiti ne samo fizičke karakteristike samog objekta o stepenu pristupačnosti  nego i sadržaj i usluge koje se nude u Vrnjačkoj Banji.

 

 

Primenom  mape pruža se mogućnost upoznavanja sa karakteristikama pristupa samog objekta, upoznavanje lokaliteta banje, dok turisti mogu da pronađu adekvatan smeštaj koji odgovara njihovim potrebama, i da na jednom mestu dobiju opšte informacije o postojanju arhitektonske barijere, tačnu lokaciju i fotografiju objekta, kontakt podatke uz opis samog prostora.